A-ads

Sunday, January 31, 2010

Sajentolozi pomažu žrtvama zemljotresa na Haitiju

Sajentologija je ukratko jedna od najmlađih, najluđih i najskupljih religija. Sajentolozi koriste svaku humanitarnu katastrofu u promotivne svrhe, bez trunke stida.

Trenutno su na Haitiju, pomažu ljudima tako što ih dodiruju (kroz odeću). Dodir pomaže nervnom sistemu da uspostavi prekinute veze.
When you get a sudden shock to a part of your body the energy gets stuck, so we re-establish communication within the body by touching people through their clothes, and asking people to feel the touch.
Ovo je gore čak i od Amerikanaca koju su Haićanima slali audiobiblije koje rade na solarnu energiju (to čudo može da se rasklopi i da se solarne ploče iskoriste za nešto pametno). Dodir "koji leči" je samo placebo efekat i ništa više, ne može da zameni prave lekova, hranu i ostale potrepštine koje nedostaju Haićanima. Ni dodir ni molitve ne mogu da pomognu narodu koji nema krov nad glavom, hranu i čistu vodu. Lepo je to što crkvene organizacije pružaju pomoć, ali bolje bi bilo da je ta pomoć usmerena na realne stvari.

S druge strane, ateisti pomažu žrtvama zemljotresa na ovaj način.

Izvor: http://scienceblogs.com/dispatches/2010/01/scientologys_faith_healing_in.php

No comments: